Marionetă a mafiei lemnului? Ana Anton candidează din partea AUR la funcția de primar în Bujoreni

0
2870

Ana Anton candidează din partea AUR la funcția de primar în comuna vâlceană Bujoreni. Se prezintă drept un om nou în politică, dar uită să menționeze câteva detalii deja grave despre trecutul său (chiar foarte) apropiat, din activitatea profesională, nu din cea personală. Este parte într-un amplu dosar de evaziune, în calitate de contabilă la firma familiei, ea fiind nimeni alta decât fiica controversatului afacerist vâlcean Virgil Covercă. Și deja a fost săltată de mascați de două ori, cel mai recent chiar în urmă cu mai puțin de o lună, când afost dusă la audieri la Sibiu.

După divorțul de Dan Anton, Ana Anton s-a stabilit în satul Valea Bujorencii, unde i-a fost cumpărată o casă de către familia sa și unde îi vine lunar de la fostul soț pensia alimentară pentru cei doi copii, 10.000 de lei (nu e o greșeală de tipar, ați citit bine). După ce le-au fost confiscate toate sumele de bani (inclusiv banii de la a nunta fratelui ei Bogdan, cu Ana, fiica altui “rege al lemnului” din Oltenia, Ion Caralicea din Polovragi, între timp, divorțat și Bogdan), iar Virgil Covercă a fost reținut într-un dosar (în care e implicat și fostul cuscru din Gorj) pornit de la un flagrant cu transport ilegal de material lemnos, anchetatorii au uitat să verifice și conturile lui din străinătate. Când a fost eliberat, afaceristul i-ar fi dat banii Anei Anton, în continuare contabil la firma lui Covercă, pentru cumpărarea casei din comuna Bujoreni.

Nici asta nu e dovadă de combinație ascunsă PSD-AUR? Pentru a lărgi puțin contextul dezvăluirii, amintim că Virgil Covercă este căsătorit cu Gabi, sora marelui șiveșnicului adjunct din ANAF Nicolae Gratie, prieten la cataramă cu fostul mare șef PSD al Finanțelor vâlcene Gheorghe Gogîrnoiu, în prezent pensionar de lux și consilierul personal al primarului Mircia Gutău. Nu știm dacă această relație de rudenie prin alianță l-a ajutat, dar, din ce urmărim reiese că dosarul de evaziune al lui Covercă începe să se cam fâsâie, cum se întâmplă de ani buni cu aproape toate dosarele penale după ce PSD-Dragnea a măcelărit legile justiției.

Momentan, închidem aici acest episod. Așteptăm cu interes replica publică a Anei Anton.

Sursa capturii foto: În lumină cu Jana Sdreală – Youtube

LĂSAȚI UN MESAJ