Țigaret i-a aliniat la apel pe Gutău și Doreii din subordine mai eficient decât mulți dintre consilierii municipali

0
5533

Marți, 25 iulie, au fost trei ceasuri rele pentru administrația Gutău-PSD-PER. Despre al patrulea, de seara, putem spune doar că a părut cam… “cu cuc”. De urs, cică. (sic!) În toiul vipiei de la amiază (ora 15.15) mai mulți locuitori din Râmnicu Vâlcea i-au semnalat inginerului Bogdan Țigaret că în carosabilul Căii lui Traian, chiar în dreptul Școlii gimnaziale “Take Ionescu”, s-a căscat o gaură adâncă și periculoasă. Cunoscutul activist civic local a mers imediat la fața locului și a constatat că se confirmă cele semnalate. Mai mult, a descoperit ulterior că sunt mai multe zone intens circulate din oraș în care situația este asemănătoare.

Calea lui Traian nu are mai mult de patru luni de când a fost reasfaltată cu tam-tam de primăria lui Gutău, deși se prezenta în condiții bune și înainte. Acum, asfaltul lui Gutău pare că se evaporă și îl lasă în… rețelele goale, ciuruite de Doreii Apavil care bâjbâie după ele după ce sunt asfaltate gurile de canalizare. “Subalternii domnului #PrimarFaraViziune cam dau în gropi. Nu credeți?  După ce au asfaltat an de an gurile, Doreii bâjbâie după rețeaua de canalizare. Propun conducerii APAVIL să angajeze mineri, poate au ceva mai mult spor. Această groapă este pe Calea lui Traian in fața Școlii Tache Ionescu”, a semnalat Bogdan Țigaret pe pagina sa de Facebook. Imediat, postarea lui s-a viralizat (doar miniclipul a adunat rapid mii de vizualizări), confirmată și comentată de mulți vâlceni.

După descinderea inginerului la fața locului, au reușit și polițiștii rutieri să convingă administrația locală măcar să semnalize corespunzător pericolul din buricul târgului. Însă, Bogdan Țigaret a mers în Ostroveni și a descoperit o situație similară și la Hermes. “Domnule #PrimarFaraViziune , vă dați seama cât de ciuruită e rețeaua, din moment ce cam peste tot sunt câte 2-3 găuri unde ar trebui să fie o singură gură de canal? Poze și filmare făcute acum in Ostroveni zona Hermes”, a adăugat, într-o nouă postare, Țigaret.

Nervozitatea printre ștăbimea din oraș era deja la cote paroxistice, pe fondul și al unui flagrant de mită făcut cu success de anchetatorii DGA la Spitalul Județean de Urgență. N-a trecut mult și râmnicenii s-au mai pomenit și cu o alertă de prezumtivă prezență a unui urs, semnalată pe Dealul Capela, un obiectiv imobiliar extrem de important pentru clica primarului. Cam cu cântec, situația mai mult a destins atmosfera și, în loc să abată atenția de la celelalte trei grave probleme semnalate public, a atras-o și mai mult pe lucrările ilegale ce se fac deja pe zona de belvedere iconică a orașului. Dar, despre acest subiect, cu o altă ocazie.

LĂSAȚI UN MESAJ