PER-ul lui Gutău poate folosi direct sigla verde a Romprest

0
2567

Viceprimarul Virgil Pîrvulescu, președinte al PNL Râmnicu Vâlcea, lămurește public, încă o dată, care sunt manevrele politico-administrative prin care este obstrucținat de primarul Mircia Gutău și majoritatea PSD-PER-USR să își exercite adtribuțiile. Cel mai important caz asupra căruia revine liderul liberal este cel al șantajului, pe românește, la care a supus un municipiu reședință de județ Asocierea Romprest Energy – Compania Romprest Service pentru majorarea ilegală a tarifelor la salubrizare, lăsând gunoiul neridicat timp de aproape o lună. În condițiile în care contractul de salubrizare a expirat în 2020, inclusiv cu prelungirea cauzată de pandemie. Operatorul a beneficiat, din nou, de complicitatea primarului și a subordonaților săi.

“Județ și oraș la stăpâni!
Suntem săraci și vom rămâne săraci atâta timp cât nu reacționăm!
Traiul zilnic devine din ce în ce mai greu și suntem mai împovărați ca niciodată, iar cei care decid apasă și mai tare pe grumazul nostru!
În iulie 2021, eram responsabil cu activitatea de salubrizare la nivelul orașului Râmnicu Vâlcea, iar pentru faptul că operatorul de salubrizare solicita creșterea tarifelor permanent, am prezentat soluții de înlocuire al acestuia cu un alt operator care solicita tarife mult mai mici!
Ce s-a întâmplat? Mi s-au luat atribuțiile de către primarul Mircia Gutău și prețurile au crescut permanent, motivându-se că a crescut prețul motorinei!
Prețul motorinei a scăzut ulterior, dar tarifele la salubrizare nu au scăzut! Plătim în continuare că așa vor stăpânii!
Am devenit delegatul orașului Râmnicu Vâlcea în ADI Salubrizare și pentru motivul că factorii de decizie din această asociație nu își duc la îndeplinire obiectivele stabilite care să conducă la finalizarea gropii de gunoi de la Roești, licitarea serviciilor de salubrizare care să conducă la diminuarea costurilor achitate de către populație, am început o campanie de înlocuire a factorilor decidenți!
Rezultatul? Mi s-au ridicat atribuțiile și din această asociație!
Deci, cine vă vrea slugi la stăpâni?”
, întreabă retoric Virgil Pîrvulescu.

Primăria, fals penal comis într-o adresă către Ministerul Educației

Încă un amănunt foarte important! La începutul anului 2021, viceprimarul Virgil Pîrvulescu fusese mandatat prin vot de consiliul local – ATENȚIE! Proiect de hotărâre inițiat chiar de către primarul Mircia Gutău! – să facă demersurile legale necesare, inclusiv la Ministerul Educației, pentru aducerea în patrimoniul orașului, cu titlu gratuit, a terenurilor și clădirilor fostei Unități Militare Vlădești. Ulterior, Gutău și-a pus subordonații din primărie să trimită o adresă către minister, la solicitarea acestuia, prin care susțineau în mod mincinos (chiar penal, dacă ne uită ce scrie negru pe alb la articolul privind falsul în declarații publice) fix contrariul. Totul este ușor de probat cu documente, spre disperarea primarului și a lacheilor săi inconștienți.

Sursa foto: Timpuldevalcea.net

LĂSAȚI UN MESAJ