Vine criza, Mircică? Credite cu buletinul strict pentru apartamentele beizadelei Gutău!

0
4203

Mare trebuie să fie succesul vânzărilor de apartamente ale beizadelei primarului din Râmnicu Vâlcea de s-a înființat, de câteva zile, un birou de creditare doar cu buletinul doar pentru cei interesați de a cumpăra fix în Park Residence (Continental Properties SRL, cu sediul în Ocnele Mari, strada 22 Decembrie, admin Vlad Gutău), pe Splaiul Independenți din Râmnicu Vâlcea, la fostul Stadion Oltchim.

Postarea – reclamă, aici:
https://www.facebook.com/crediresidence/posts/pfbid0GBrrEMiB72vdxwqpKSrRe7URAZLL25ZkhDa3xYDy5dCkRT9QZpaJv5kfkTt1MctTl

Persoana juridică Credi Residence își face reclamă cu așa ceva, postând exact apartamentele și coordonatele imobilului respectiv, aflat încă în construcție. Totuși, în datele de la profil, menționează că este dezvoltator imobiliar, cu adresa de corespondență în Sibiu, pe Strada Doamna Stanca, la numărul 62 și cu numărul de telefon 0761 164 127.

La postarea legată de afacerea din Râmnicu Vâlcea, câțiva internauți mai curajoși au taxat imediat “coincidența minune”:
Viorel Nedelea Nedelea: Tot al lui Gutau este ?
Credi Residence: Viorel Nedelea Nedelea Nu..este o societate de dezvoltări imobiliare din Sibiu.
Viorel Nedelea Nedelea Normal
Credi Residence: Marius Radulescu ..Va rog sa va informați înainte sa vorbiți!!
Marius Radulescu: Credi Residence, E vorba de bloc, nu face diversiune
Credi Residence: Marius Radulescu ..Avem rugămintea de a nu da informații false despre societatea noastră! Mulțumim!
Mcm Restore: Ce nu e a lu Guta la Rm.Valcea 99% din oras e a lui si Mutu Anabella , Diana , SOFIANU , ROIBU, BALAN, MADAM TUDOR SI TOTI PREFECȚII CARE AU FOST LA CONDUCEREA ORASULUI…
O FABRICA NU AU STIUT SA FACA LA RM VALCEA IN 30 DE ANII.”

Da, știm că sunt și alte proiecte imobiliare în dezvoltare, în zona respectivă, dar fotografiile și coordonatele indică exact proiectul Park Residence. Mare atenție la ce vi se spune în reclame că ar fi “loc de luat masa”, ori “spațiu de zi”, ori “dressing” etc, pentru că acelea nu reprezintă spațiu locativ conform normativului! Dezvoltatorii și agenții de vânzări, în complicitate cu mulți notari (în special cei din aceeași familie – sic!) fac orice să vă “ia ochii” și, mai ales, banii, pentru așa ceva, dar ei vând la metru pătrat. Care nu întotdeauna e locuibil. 😉

Nu are sens să adăugăm aici alte comentarii. Mai spre toamnă, însă, vom explica, așa cum am mai promis, ce se ascunde în spatele unor branduri folosite diversionist pentru acoperirea unor investiții în întregi cartiere rezidențiale noi și retail.

LĂSAȚI UN MESAJ