Țigaret: “Domnule #PrimarFărăViziune Mircia Gutău, nu distrugeți și taximetria din Râmnicu Vâlcea!”

0
6698

Zeci de taximetriști din Râmnicu Vâlcea își manifestă în continuare vehement nemulțumirea față de montarea de către primărie a benzilor cauciucate cu stâlpișori între stațiile taxi și carosabil. În apărarea lor în fața încăpățânării tot mai greu de înțeles a primarului Mircia Gutău iese din nou inginerul Bogdan Țigaret, candidat pe lista PNL pentru Consiliul Local Râmnicu Vâlcea.

“Domnul primar fără viziune Mircia Gutău vrea cu tot dinadinsul să le facă în ciudă taximetriștilor nemulțumiți din cauza delimitării stației de taxi de pe strada Știrbei Vodă, în fața complexului comercial Winmarkt. Măsura îngrădește dreptul clientului de a-și alege mașina cu care dorește să meargă. De asemenea, dacă sunt comenzi telefonice în același timp pentru trei taxi de la trei companii diferite, cel puțin două nu pot prelua comenzile prin apel telefonic pentru că nu poate niciunul pleca din stație. Dacă vreun taximetrist are o urgență, la fel, nu poate părăsi stația. Primarul a ignorat sfidător repetatele noastre apeluri la rațiune și bun simț. Nu doar că nu a vrut să renunțe la măsură, a și extins-o deja și la stația Dovali”, ne-a declarat Bogdan Țigaret.

Surse din cadrul primăriei susțin că urmează a se aplica măsura și la stațiile de la Cina și Hermes din Ostroveni. “Investițiile” recente ale municipalității în zona Cina deja par a confirma cele susținute de sursele noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ