15.000 de râmniceni au semnat petiția PNL pentru CREȘTEREA contribuțiilor la Pilonul 2 de pensii în prima etapă la 6%

0
5948

În perioada 12 – 15 iunie 2018, în Municipiul Râmnicu Vâlcea – Județul Vâlcea, PNL Vâlcea, prin toate substructurile sale județene și municipale, a continuat Campania de informare despre Pilonul 2 de pensii „Oprește furtul lor! Sunt banii tăi de pensie” și de strângere de semnături pentru susținerea inițiativei legislative a liberalilor – CREȘTEREA contribuțiilor la Pilonul 2 în prima etapă la 6%, conform legii în vigoare, și ulterior la 8%.


Peste 15.000 de cetățeni din Râmnicu Vâlcea au semnat în favoarea inițiativei. “Românii trebuie să decidă singuri ce fac cu banii lor, iar guvernanții trebuie să găsească soluții pentru a acoperi deficitul la bugetul de pensii fără să se atingă de banii românilor din Pilonul II de pensii. Nu îi lăsați să vă facă dependenți de stat la bătrâneţe. Luați atitudine! Semnați în continuare și petiția online la adresa https://pnl.ro/petitie/semneaza-pentru-mentinerea-pilonului-2.html! Verificați la ce fond de pensii merg contribuțiile voastre și câți bani aveți până acum în contul individual din Pilonul 2 la adresa https://asfromania.ro/scr/petitiiFP”, îndeamnă conducerea PNL Râmnicu Vâlcea.
PNL Râmnicu Vâlcea demonstrează, chiar dacă ușor întârziat față de acțiunea anterioară de anvergură, că înțelege să continue demersurile care au ca obiectiv agenda cetățenilor și realul interes general. La începutul anului în curs, alături și de USR (care nu are reprezentanți în CL Râmnicu Vâlcea), s-a reușit convingerea primarului Mircia Gutău să revină în privința majorării taxelor și impozitelor locale. Deci, se poate!

LĂSAȚI UN MESAJ