Dramaturgul Hristo Boicev, prezent la PREMIERA piesei “Colonelul și păsările”, pusă în scenă de Teatrul Ariel Râmnicu Vâlcea la Casa Sindicatelor!

0
2299

Vineri, 23 martie, Teatrul Municipal ARIEL din Râmnicu Vâlcea, sub patronajul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea, prezintă premiera “Colonelul și păsările”, de Hristo Boicev, regia Vlad Popescu. Premiera va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Râmnicu Vâlcea (adresa: strada Tudor Vladimirescu nr. 125), de la ora 18:30, în prezența faimosului dramaturg bulgar.


Pentru prima dată montată pe scena teatrului vâlcean, piesa “Colonelul și păsările” este povestea unor nebuni ce plănuiesc să evadeze dintr-un institut de boli mintale izolat. Țelul insolitului grup este de a crea un mic detașament ONU și de a porni spre Strasbourg pentru a se alătura forțelor Națiunilor Unite. Spectacolul ilustrează dorința de a evada dintr-o realitate care te ține captiv, realitatea unei societăți care tinde să catalogheze, să încadreze în tipare clare, să transforme fiecare individ ca parte a unei mulțimi uniforme. Drama constă într-o prefacere și mai mare decât în a fi diferit, ea constă în ați însuși o mască, un alt eu pentru a te încadra într-un tipar. Grozav e că acea mască tot despre tine ajunge să vorbească, pentru că oricât te-ai strădui să fii altcineva, nu poți fi decât un alt fel de a fi tu.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Alin Păiuș, Mihaela Mihai, Camelia Constantin, Olimpia Deaconescu, Julliet Attoh, Georgiana Marin, Mădălina Floroaica, Anca Olteanu, Cătălina Sima Getsck; scenografie, decor și costume Irina Chirilă, asistent scenograf Mihaela Popescu, mișcarea scenică Lorette Enache, corepetitor Galina Nemțanu. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0741.287.911, iar biletele se pot achiziționa de la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor Râmnicu Vâlcea (în intervalul orar 16:00-19:00).

Biletele se pot achiziționa de la Casa de Cultură a Sindicatelor în intervalul 16:00 – 19:00. Pentru mai multe detalii privind activitatea Teatrului Municipal “Ariel” Râmnicu Vâlcea, urmăriți: http://www.arieltheatre.ro, https://www.facebook.com/teatrul.ariel/

Autor text: Paul BALANCA

LĂSAȚI UN MESAJ