Two Penguins, ONE dream, la pârtiile de la Vidra și împrejurimi

0
1248

“Two Penguins, ONE dream” este numele blogului (twopenguinsonedream.com) realizat de doi tineri (Alexa și Pingu) pasionați de călătorii și aventură. Weekendul recent încheiat le-a oferit prilejul să se delecteze la Ski Resort Transalpina și împrejurimi și să-și împărtășească impresiile miilor de urmăritori din întreaga lume pe care ai au în mediul virtual.


Desprte incursiunea lor de Dragobete vorbesc de la sine fotografiile și filmulețele realizate, prezentate generos și pe Facebook. Trebuie spus că ei au realizat și anul  trecut, în timpul verii, materiale de prezentare despre Cascada Scorușu din Mălaia. Tocmai de aceea efortul lor de a evidența Vâlcea pe harta României și a Europei merită semnalat, la rându-i.

Proba de “saltea viteză”, momentul cel mai așteptat din “Orange Weekend, Speed & Fun”

Pârtiile de la Vidra – Voineasa au fost luate cu asalt și în acest week-end de numeroși pasionați ai sporturilor albe, ai aerului puternic ozonat din nordul Vâlcii și, nu în ultimul rând ai distracției. Caravana Orange a venit, timp de două zile, pe pârtiile Ski Resort Transalpina, unde a organizat și premiat ineditele concursuri cu care deja i-a obișnuit pe împătimiții de munte și zăpadă. Bineînțeles că proba cea mai gustată a fost cea de “Saltea viteză”. Administratorii SRT se concentrează acum pe asigurarea condițiilor propice pentru practicarea schiatului, snowboardingului și săniușului în timpul săptămânii. Deocamdată, iarna târzie pune ceva probleme circulației rutiere, însă autoritățile încearcă să-i facă față. Meteorologii anunță o posibilă îmblânzire a vremii la sfârșitul săptămânii în curs, adică exact în momentul în care pe pârtiile de la Vidra sunt anunțate noi evenimente pregătite de administratori, culminând cu Concursul de Slalom Uriaș pentru copii, de sâmbătă, 10 martie.

Vezi și video:

https://www.facebook.com/TwoPenguinsOneDream/videos/399066800538034/

LĂSAȚI UN MESAJ